Már nem teljesen kezdőként érdemes beszereznem a Nikon D5000?
Figyelt kérdés
Kinek van vele tapasztalat és milyen gép szerintetek? Eddig még nem volt tükrös gépem, és valahogy a Nikontól árkategórában ezt találtam megfelelőnek. Ti mit gondoltok? Vagy van hasonló árkategóriájú gép amely jobb ennél? Ha igen akkor leginkább nikon vagy canon2011. jan. 7. 12:18
2/4 A kérdező kommentje:
Mit csináljak ezzel a linkkel?
2011. jan. 7. 13:19
3/4 anonim válasza:
A gép csak egy másodrangú tényező. A kép fő minőségét az objektív határozza meg. A gép szolgáltatásokat ad. Nagyjából ennyi. Érdemes ezzel a kategóriával kezdeni, viszont akkor nem, ha csak néha használod, auto-n és kitobival. Ezen esetben egy komoly bridge gép leveri képekben simán. Szal gondold meg, mik a terveid, úgy válassz sztem. Amugy jó választás a gép.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom, hogy az objektív a legrangadóbb a DSLR-nél, ezért is szándékozom, csak géptestet venni, mivel úgy olcsóbb. És pénzem is marad, hogy egy olyan obit szerezzek be, amely az elképzeléseimnek megfelel. Egyébként, komolyabb dolgokban gondolkodom, mivel sokat járok kirándulni, meg versenyekre így szeretek tájat fényképeznim, vagy versenyeken az emberket, elkapott pillanatokat, tehát nagymértékben kivolna használva. Auto módban eszemben sincs használni
2011. jan. 8. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!