Melyiket vegyem xbox 360?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék venni magamnak egy xbox 360-at kinectel. Csak amint nézem, vannak 4GB, 16GB, 250GB xboxok. Én 4GB-set szeretném, mert ez lényegesen olcsóbb. De az egyik ismerősömnek is 4GB-s van, de van neki 32GB USB betéve, amit ha kihúz, akkor elveszik neki a cuccok. De most nem értem mik vesznek el, gondolom a mentések a játékban pl.? Mert gondolkoztam, hogy megveszem a 4GB-set és van otthon 32GB USB-m, aztán azt pluszba ráteszem, vagy nem tudom. Aki tudna segíteni, előre is köszönöm! :)

16/F

2014. febr. 7. 15:44
 1/5 anonim válasza:
Ne vegyél 4GB-osat mert az új játékok többségét nem játsza le mert kell hozzá HDD. Minimum 250 GB-osat vegyél.
2014. febr. 8. 12:07
 2/5 A kérdező kommentje:
vagy ha veszek hozzá 1 terás HDD-t az megfelelő?
2014. febr. 8. 12:13
 3/5 anonim válasza:
1 terrás vinyót rádugni tök felesleges, beszerzel egy sima normál 250gb HDD-t ami gépbe van rendesen tökéletes. Továbbá mint az első hozzászóló említette vannak olyan játékok amikhez kell belsőtárhely, mert rá kell rakni valamit, hogy tudj játszani, kényelmesen és mindent elérj. És persze ami legeslegjobb előnye, hogy kíméli az olvasófejet, mert ha a játékot rámásolod a winchestere, akkor lemezt kb 5 percig pörgeti aztán abba hagyja. 32gb-s pendrival pepecselni, 10mb/s az áltag adatátvitel vagy még rosszabb, ha olcsóbbat veszel. Winchester sata csatlakozóval 3gb/s olvasással sokkal kényelmesebb. Szánd rá azt a pénzt.
2014. febr. 8. 22:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Na arra a döntésre jutottam, hogy nem kell nekem a kinect, ezért veszek xbox 360 250GB-t :)
2014. febr. 9. 03:03
 5/5 anonim válasza:
Kinectre több gyerek és ügyeségi játék van
2014. febr. 9. 05:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!