Gamer PC vagy Play Station 4?
Szerintetek 250.000-ért egy gamer pc-t vagy ennyiért vegyek egy PS4-et 2 db kontrollerrel, meg nagy TV-vel.
Ha véletlen PS-t vennék, akkor is van egy gépem, ami kicsit szaggatva, de viszi a battlefield 3-at, a 4-et nem, és az meg jó lenne netre stb.
De viszont azt hallottam hogy ha veszel is rá játékot, akkor elő kell rá fizetni, ha multizni akarunk.
Magyarázzátok már el, hogy mi hogy van mind2-nél és hogy melyikkel járnék jobban a jelenlegi állásom szerint.
De ha igaz hogy elő kell fizetni, akkor csak PC.
Köszi
"De ha igaz hogy elő kell fizetni, akkor csak PC."
250 ezer forint van PC-re, de havi ezer már nincs multira? Arról nem is beszélve, hogy az mellé még ingyen játékokat is kapsz (igaz, jelenleg PS4-re még csak indie címeket adnak ingyen, de idővel komolyabbak is lesznek).
Ebben az esetben akkor nem kell érvelni egyik mellett sem, PC.
Kereken 1000 ft/hó, bár nem tudod havonta meg venni, 3 vagy 12 hónapos előfizetés van, a 12 hónapos természetesen jobban megéri, azzal jön ki 1000/hóra.
És ez érvényes PS3-ra, PS4-re és PS Vita-ra is, ráadásul az összesre kapsz havonta X ingyen játékot, PS3 és PS Vita-ra elég komoly címeket (Bioshock Infinite, Metro: Last Light, BF3, Mass Effect 3, nem akarom felsorolni, eddig 1,5 év alatt 120 játékot kaptam), mindezt teljesen ingyen, pontosabban az előfizetés díjától eltekintve teljesen ingyen.
PS4-re eddig csak a Resogun, Don't Starve és ha jól tudom még a Contrast vagy mi volt ingyen, de pl. a DriveClub is ha megjelenik első naptól kezdve ingyenes lesz, tehát szép lassan PS4-re is majd jó címeket fognak osztogatni, csak még túl új, az meg természetes, hogy a boltba 15+ ezres játékokat nem adják azért oda ingyen.
Viszont így még mindig kérdéses akkor, hogy PS4 vagy PC.
Ha csak játék szempontjából nézzük, mivel van egy öregebb PC-d, akkor is nehéz eldönteni, hogy melyik a jobb. Grafika egyértelműen jobb egy 250k-s PC-n, de hacsak nem vagy abszolút maximalista, akkor a PS4-es grafikától is eláll a lélegzeted. Exkluzív játékok mindkettőre vannak/lesznek, nézd meg melyikre van olyan ami jobban tetszik. PS4 jelenleg nem bővelkedik exkluzívok terén, Killzone: Shadow Fall, Knack-en kívül nem nagyon van most semmi rá, de az exkluzívok mindig is a PS-ek erősségei voltak, szóval lesznek, ettől nem kell félni. Amiről már lehet tudni, és durva lesz: Infamous: Seconds Sons, The Order: 1886, Uncharted, Gran Turismo 7, meg valószínűleg sok egyéb sikeresebb PS3 franchise folytatása, és sok új cím, amiről nem is nagyon hallottunk még.
De PC-re is akad exkluzív, most nem kezdeném el felsorolni őket, mert mostanában nem követem a híreket, nem tudom mi az ami végül exkluzív, mi az ami mégsem.
PC előnye, hogy lesz rá Oculus Rift, ez konzolokra nem lesz.
Ezen kívül a Steam sokkal olcsóbb, mint a PS4-es játékok.
Illetve PC-n lehet moddolni a játékokat, ezek mindenképp a PC mellett szólnak.
PS4 mellett szól, hogy kényelmesebb. Nagy tv-n jó messziről a fotelből vagy akárhonnan játszhatsz, nem kell a monitor előtt görnyedni. Persze PC-t is rá lehet kötni tv-re, de bill+egérrel nem az igazi a kanapéből játszás, hisz ölben elég nehézkes ezeket jól irányítani.
Mindkét platformnak van előnye, hátránya, most amiket leírtam azon kívül nem jut eszembe más, de biztos van még, ha ezek alapján nem sikerül dönteni, akkor már nem tudok miben segítnei.
Köszönöm! Szerintem maradok a PC-nél.
És megsúgom, nagy battlefield fan vagyok, a battlefield 3 premium edition van meg, cod is jó, de bf-re esküszök.
Úgyhogy PC szerintem, meg 3D monitor meg a többi cucc, és géppel együtt a BF4.
köszi megegyszer.
Bocs telorol voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!