Numark mixtrack prohoz milyen szoftverek jók?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 19:41
1/8 anonim válasza:
gyárilag traktor Le jár hozzá.
Ajnálom hozzá a traktor pro-t
2/8 A kérdező kommentje:
traktor scratch pro is jó? mer nekem az van de hát azzal nem valami hű de komoly… nem világít meg semmi..
2014. jan. 28. 20:53
3/8 anonim válasza:
igen jó, de kell hozzá mapping file.
4/8 anonim válasza:
Traktor, Virtual DJ, Serato, bár én Ableton-hoz is használom.
Traktor-nál nézd végig a beállításokat, ott állítgasd be a hangkártyát, az előbb említett mappingot, meg mindent.
5/8 anonim válasza:
Nekem is Traktor Scratch Pro 2 van hozzá, nem a gyári mappinggal. Igazából mapolás függő hogy mi mikor és hogyan villog. Eleve nem tud olyan sok minden világítani, csak 8-8 gomb van (+ keylock, scratch, pfl) rajta, ha karácsonyfa effekteket akarsz akkor vegyél DDJ Ergo-t.
6/8 A kérdező kommentje:
mennyi beteg ember van itt aztamindenit….:D de én nem értem ezt a mapingolást. elmagyarázná valaki hogy hogy kell?
2014. febr. 2. 21:20
7/8 anonim válasza:
A "mappingolás" nagyjából a kontroller programozása. Traktorban ez is lehetséges. Ez által állítod be, hogy melyik gomb mit csináljon, mi mikor villogjon stb. Qrva bonyolult, legalábbis nekem az. Van egy alap mapping, ami a kontrollerre van szabva. Ezt szokták feltuningolni.
8/8 anonim válasza:
Most látom csak, hogy te magát a módját kérdezed, ebben nem tudok segíteni. Van egy ún. Traktor Biblie c. Könyv, abba Elvileg minden bele van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!