Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Numark mixtrack 2 vagy pioneer...

Numark mixtrack 2 vagy pioneer DDJ-WeGo?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha inkább hip-hop zenéhez kell, akkor mixtrack, ha inkább house, vagy trance, akkor Pioneer. Ha rajtam múlna, akkor vagy feltuningolnám a mixtracket egy hangkártyával, vagy vennék egy régebbi Mixtrack Pro-t.
2013. aug. 12. 23:49
 2/8 A kérdező kommentje:
A numarkkal összelehet játszani a virtual dj-t?
2013. aug. 13. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, de én inkább Traktorral használnám. Rengeteg hátránya van a VDJ-nek.
2013. aug. 13. 11:35
 4/8 A kérdező kommentje:
mi a hátránya a vdj-nek?
2013. aug. 13. 19:42
 5/8 anonim ***** válasza:

azt vedd, amelyik jobban kézre áll.

Ne virtualozz, inkább traktor.

2013. aug. 14. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi a hátrány mondjuk a Traktorral szemben? Lássuk csak: egyszerre csak egy deck kapcsolható cue-ba (fejhallgató), rossz, akadós master tempo/keylock, nagyon "fakó" equalizer, késve reagál a play, cue gombokra, megbízhatatlan BPM számláló és sokszor hibásan ismeri fel az első ütemet. Most ennyi jutott eszembe, az alatt a rövid idő alatt, ami alatt használtam. Ellenben a Traktorral, ami pontos, precíz, megbízható és komolyabb program. A fejlesztői még DJ eszközöket is gyártanak.
2013. aug. 14. 22:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. aug. 18. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
én a pioneer-t ajánlom. nekem ddj t1 van, Serato programmal használom. egyébként a Serato felülmulja mind a traktort mind a virtual dj-t, egyetlen hibája hogy nincs dual deck-je.
2013. aug. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!