Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy tudok iPodra zenet rakni?

Hogy tudok iPodra zenet rakni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 12:00
 1/9 anonim válasza:
iTunessal
2009. dec. 4. 15:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Probáltam de nem tudom mit kell csinálni.

Valaki meg tudná mondani?

2009. dec. 5. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Kapnod kellett hozzá egy cd-t, amin van egy program, ami segítségével tudsz rá rakni zenéket. Ha nincs meg a cd, akkor menny fel a gyártó oldalára onnan biztos lelehet tölteni a hozzávaló programot.
2009. dec. 29. 16:00
 4/9 anonim válasza:
0%

Hello

Van az Aplle honlapján van egy Itunes progran tölsd le és fell ker törnöd az ipodod de nem ajánlatos mert elveszti a garanciáját.

2009. dec. 29. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
Szívesen segítek bárkinek, de ha ilyen hülye vagy komolyan nem értem minek élsz. Ennyire primitívnek lenni nagyon nagy mínusz. Sorry.
2010. febr. 27. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva rohadtul nem kíváncsi senki sem arra, hogy kit tartasz primitívnek. Küldök egy privát e-mailt, hátha az esgít:D
2010. márc. 7. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

De ide is leírom:

Az iPodhoz van USB kábel, azzal csatlakoztatod a géphez. Nyisd meg az iTunes-t, bal oldalon van egy zene ikon. Menj rá. Ott vannak a zenék. Ha zenét akarsz feltölteni, akkor legfelül menj a Archivo gombra. Onnan a Biblioteca gomba, onnan az Importar lista la reproducción gombra. Egy kis ablak megnyílik, onnan menj rá egy zenére (kettőt kattints). Akkor ha ez meg van, és akarsz még több zenét föltenni, akkor ezt ismételd meg. Ha elég zenét tettél fel, akkor menj a bal oldali iPod ikonra, és kettőt kattints. Lent pedig a Sincronizar gombra. Innentől elvileg már csak várnod kell, és rajta is lesznek a zenék:D

U.i.: Nem tudom, milyen nyelvű az iTunes programod, (az enyém spanyol) és a nyelvtől függ, hogy mi van a gombokra írva.

Add meg az igazi e-mailed, akkor oda küldök képet arról, hogy mit kell csinálni pontosan.

2010. márc. 7. 12:18
 8/9 Gyulusss válasza:

"Szívesen segítek bárkinek, de ha ilyen hülye vagy komolyan nem értem minek élsz. Ennyire primitívnek lenni nagyon nagy mínusz. Sorry."

Ennyire primitívnek lenni, chhh.Hogy lehet már ilyen primítív barom módon megnyilvánulni. Úgy megverném az ilyeneket, mint te, te mocskos s z a r h á z i barom

2010. okt. 28. 19:23
 9/9 anonim válasza:

Nekem Ipod Touch 3 generációsom van.Úgy működik mint a 2 generációs.

Leírom, hogy, hogy tudsz zenét rakni rá: (a fennt írtakhoz semmi köze sem lesz)

1.TÖLTSD LE AZ ITUNES-T

2.A LIBRARY LISTÁBAN KERESD MEG A MUSIC-OT, VAGY AMELYIKET AKAROD

3.JELÖLD KI AZ ÖSSZESET

4.A BAL FELSŐ SAROKBAN KERESG MEG A "FILE"-T

5.KATTINTS RÁ

6.KERESD MEG A "SYNC"-ET(UTÁNA MÉG VAN VALAMI)

7.KATTINTS RÁ

8.MÁR CSAK VÁRNOD KELL, ÉS FEL IS TÖLTÖTTE

2011. márc. 16. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!