Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem engedi az iTunes...

Miért nem engedi az iTunes hogy iPodra zenét rakjak? HELP ME!

Figyelt kérdés

Letöltöttem az iTunes-t, majd rácsatlakoztattam az iPodot, meg is jelent bal oldalt, majd rámentem, majd a music fülre kattintottam és sehogy sem engedi hogy zenét húzzak bele...

Azt írja hogy sync music, alatta van két választási lehetőség: entire music library (ha erre megyek semmi nem történik, semmit nem ír ki) a második lehetőség a: selected playlist, artist, and genres (ha erre megyek akkor sem tudok sehol sem zenét ráhúzni)

Playlistet is próbáltam már mindent próbáltam de semmit nem enged behúzni se szinkronizálni... Sajnos nem tudom már mit csináljak. Amikor rányomok a sync gombra akkor kiirja hogy : the ipod cannot be synced. the required disc is cannot be find!!!

HELP!!!!

2010. aug. 25. 07:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Először a music könyvtárba másold be a zenéidet!
2010. aug. 25. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!