Milyen és mekkora mélyládát készítsek?
Figyelt kérdés
Van egy MNC 300W-os, 30cm-es, 4ohm-os mélynyomóm. Milyen (pl reflex) és kb mekkora ládát csináljak naki hogy jól szóljon a kocsiban?2014. jan. 22. 17:18
1/7 anonim válasza:
hát igy pontosan nem lehet megmondani mert kellenének különbözö adatai a hangszoronok amit az mnc se ad ki szóval én annyit tudok mondani hogy nagy esetleg egy 60 literes de talán a legjobb megoldás ha valaki ismerös ládájába kiprobálod
2/7 dirtboy válasza:
pontos típus jobb lenne
így minden nélkül reflexben szerintem 50 literessel próbálkozz 100as és állítható hosszúságú reflexcsővel.
a hangolást meg az autóban kell majd elvégezni a végleges helyén.
3/7 dirtboy válasza:
itt egy kép,ilyet próbálj össze hozni
4/7 anonim válasza:
Szerintem 50 liter zárt, ha MNC Sunflowerről van szó. QTS paramétere 0.8-1 között van.
5/7 Gábor t válasza:
Volt 250/500w mnc-m szép hangja volt csak egy picit lomha alacsony az érzékenysége, de tényleg szépen szól.
Mély lásából minél nagyobbat csinálj, annál nehezebb elbaszni.
Ahogy írták a reflexnyílással kisérletezni kell, hogy szól a legjobban.
7/7 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, 50 liter, ha befér akkor 60 liter legyen a láda. Egy 7,5-10 cm átmérőjű reficsővel hangold. Ha tudomásunkra jut a hangszóró rezonancia frekvenciája (Fs), akkor meg tudjuk mondani, milyen hosszú legyen a cső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!