Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 headset nem működik?

Xbox 360 headset nem működik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Xbox 360 headsetem, ami hirtelen tönkre ment, miközben beszélgettem a többi játékossal. Azt gondoltam tönkrement, így vettem egy újat, de bedugtam, és ismételten nem működött.. Gondoltam ilyen a szerencsém, hát visszamentem kicseréltetni. De most bedugtam a 3. headsetet is, és ez sem akar működni. Bekapcsoltam a headsetet ez biztos. Fel is hangosítottam. A settingsben megnéztem a beállításokat. Minden tökéletesen be van állítva. De a headset továbbra sem működik. Én hallom a többieket, de én nem tudok beszélni. Mi lehet a probléma?

2014. jan. 22. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól is lehet hogy a kontrollerben merül az elem nálam volt anno ilyen, ha nem akkor valamit elállítottál valahol a konzolon, próbálj te chat-et kezdeményezni a többiekkel és figyeld meg hogy működik-e a hangszóród ha party-t kezdeményezel akkor látni is a hangszóró ikonját + hogy tényleg működik vagy sem.
2014. jan. 22. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanerre gondoltam én is. Hogy a kontrollerben van a elem probléma. De felhívtam egy console-s embert, és mondta, hogy esetleg a kontrollerben kiégett a mikrofonért felelős csatlakozó. Vagy valami ilyesmit magyarázott. Ez is lehet?
2014. jan. 22. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen az elem cserével kezdeném, de jobban jársz egy "Play & Charge Kitt"-el akkor többet nem kell az elemekkel bajlódni.

Amúgy ilyenről még nem hallottam pedig van jó pár ismerősöm akinek Xbox360-a van.

2014. jan. 23. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Na megoldódott. A console-s csávó szerint a kontrolleremben égett ki a mikrofonért felelős csatlakozó :D Mostmár működik rendesen, mert vettem új kontrollert :D
2014. jan. 25. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!