Fcbpetya kérdése:

Samsung ps BN64-01943A-00, valakinek van ilyen plazma tv-je? Meg van vele elégedve? Valami termékleírást tudok adni róla vagy egy linket, mert én sehol nem találok.!

Figyelt kérdés

2014. jan. 19. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Van aki dicséri a plazmát, mert épp olyant vett.

Ez olyan lehet, hogy az én feleségem a legszebb, még ha bibircsók is van az orrán! Sok mindent lehet olvasni róluk.

[link]

[link]

Az elégedetlen, akinek a szerviz sem adott igazat.

[link]

2014. jan. 21. 02:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Régebbi cikket nem találtál? :) Az elmúlt években jelentősen csökkent a fogyasztás és a beégésre való hajlam, miközben a képminőség továbbra is sokkal jobb az LCD-knél azonos árban.

A kérdésre sajnos én sem tudom a választ, ez a modell vagy nagyon régi vagy nem az európai piacra készült.

2014. jan. 26. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
42%
A beégés ezeknél sose lesz kiküszöbölve, mert nem lehet. Valamit próbálgatnak de a többi csak a reklám duma, az eladhatóságért. Mire rájön bárki, már nem lesz rá garancia. Különben is te néztél rajta logóval tv csatornát, akkor mit reklamálsz. Beégésre nem adnak garanciát. Akkor vissza vinnék az összeset!
2014. febr. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!