Mi a véleményetek az érintőképernyős telefonokról?
Jó dolog az érintő kijelző. Havernak van 5800 telefonja tetszik de én nem szeretnék olyat. Hogy zsebre vágd előszőr is tokba kell raknod. Amit adnak hozzá abból elég nehéz kibányászni. Én utálom a tokot. Ha a képernyőt összekarcolod akkor b@szhatod. Én 3000 forintért cseréltem komplett házat a 6288-as nokiámon igaz a fehér hamar kopiuk majd megy vissza a fekete ha veszek hozzá akkufedőt külön.
Ha kézzel nyomod ak ijelzőt könnyen mást nyomhatsz rajta a pálcával meg nem tudsz úgy foglalkozni a mobillal hogy legyen szabad kezed. Ez buszon elég szar dolog ha nem tudtál leűlni.
Amúgy nagyon menő de én inkább a kicsúsztatós telefonokra szavazok :) Az én 6288asm most több mint két éves és l működik. Igaz a memókártya ajtóra vigyáznom nehogy lessen mert nyáron kőre érkezett és kicsit kitöürt de megvan és ahhoz képest elég foxen ott van. Az előlap meg 300 forint volt. És műköüdik szal nem cserélem le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!