Van olyan program amivel betudom kapcsolni valaki gépét? ) pl. tatámét) és esetleg tudom kezelni is a gépét vele!
Figyelt kérdés
2014. jan. 19. 13:34
1/4 anonim válasza:
Ha létezik is olyan program, ami ezt ígéri, az valószínűleg csak arra lesz jó, hogy a program írója tehesse meg ezeket a te gépeddel.
Amúgy az ő gépe, a privát szférájának a része, közöd nincs hozzá.
2/4 A kérdező kommentje:
hát van hozzá mivel én szoktam rajta neki csinálni mindent és igy itthonrol is megtudnám neki csinálni nem kéne elmenni azert hogy valamit felrakjak neki...
2014. jan. 19. 16:00
3/4 anonim válasza:
hiszed te...
de attól még nincs
attól hogy te tettél fel rá mindent, még az övé
nincs jogod ahhoz, hogy csak úgy turkálj benne
ma csak telepítesz, holnap már az előzményeket nézegeted, holnapután ki tudja
remélem sehol nem fogsz ilyet találni, vagy ha igen, az lesz, amit írtam: a te géped lesz egy vírusíró zombigépe
4/4 A kérdező kommentje:
és szerinted tatámnak az előzményi érdekelnek? xd
2014. jan. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!