Milyen lemezt vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnék a laptopomról képeket másolni lemezre úgy, hogy a dvd lejátszó is lejátsza. Vettem újraírható dvd lemezt, arra másoltam fel egyenként a képeket, de a dvd lejátszó nem ismeri fel. Vajon a dvd nem játsza csak vagy a lemez nem jó?
2009. dec. 2. 19:18
 1/5 anonim válasza:
nyilván a laptopod kényes, vagy az r- vagy az r+ féle dvd ket nem szeretik a laptop lejátszók így most nem tudom megmondani melyiket
2009. dec. 2. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, én ebben analfabéta vagyok, de a dvd nem játsza le a lemezt (azt írja ki, hogy no disc), a laptopról rá tudom másolni a képeket. Ilyenkor mi van?!
2009. dec. 2. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

A lejátszó nem tudja olvasni az újraírható lemezt.

Egy sima DVD -R vagy +R lemezre írd ki, majd zárd le a lemezt és úgy próbáld az asztali lejátszóba tenni.

2009. dec. 2. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja a lezárást úgy értem, hogy amikor az írást választod a laptopon akkor egymenetes írást jelölj ki és a program automatikusan lezárja a lemezt az írás végén.
2009. dec. 2. 22:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Megpróbálom. Ez lenne az ajándék a nagyszülőknek!:-))
2009. dec. 3. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!