Milyen hangfal szettet vegyek?
Tökéletesen szar.
Vegyél egy hifi hangfalpárt meg egy erősítőt. Annyi pénzért már boltban is kapsz kb.
Utolsó, szerintem nem élő zenei hangosításra keres hangfalat. Megjegyzem, egy top láda pár, még ha dupla 15" mélyközép is van benne, sosem fog lesugározni 80-100Hz alatti hangokat, legjobbaknak is esik az átvitele 80Hz-től. Tehát önmagában, főleg szobában, zenét hallgatni tökéletesen alkalmatlan. AKkor inkább a Logitech.
Persze ettől függetlenül a Garry talán az egyik legjobb ár/érték arányú hangfalakat gyártja, oda ahova szája őket.
Az üvegremegés ne legyen már egy referencia érték. Legnagyobb hülyeség, egy 10 centis mélysugárzó is megrezgeti az üveget 100Hz-en.
Egy 46 centis meg 20Hz-en. Nagyon nem mindegy.
Szobában, zenélni, filmezgetni illik ha lemegy a rendszer legalább 40Hz-ig. De az se baj ha 30-ig, bár az már nem ez az árkategória.
Ezért írtam, hogy a PA, még ha egy 15 colos subot is berak alá, tökéletesen alkalmatlan. A topládák 80-100Hz-en búgnak, a subládák meg 40-50Hz-en puffognak. Nagyon kopogós lesz.
konkrétumot tudnátok linkelni? :D
És köszönöm az eddigi válaszokat :)
20-25 ezer Ft körülibe gondolkozom :D
Filmet ritkán nézek kb mozi 15% zene 85% :)
Érdekes, olyan Logitech szettet sem kapsz ennyiért, még használtan sem, amilyet említettél.
Én úgy voltam vele, hogy 40-50 ezred van rá (kb. annyi egy Z2300 újnnan), az is édeskevés, de 20-25 ezerből nagyon necces. Ki kell fogni vaterán egy szobai hifi hangfalpárt 10-12 ezerért, meg egy 2x40-50 wattos erősítőt szintén 10-12 ezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!