Mit tegyek, ha akaratom ellenére is a Yahoora dob ki?

Figyelt kérdés
Mostmár egyre idegesítőbb, hogy csak adott oldalakon körülbelül 10 másodperc eltöltése után a Yahoo keresője töltődik be automatikusan. Visszanavigálok az előző oldalra és újabb 10, talán nincs is annyi, inkább 5 másodperc elteltével megint odadob. Leginkább az iskolai oldalakról és újabban a YouTube-ról is, ami azért érdekes, mert eddig azon az oldalon soha nem csinálta ezt és most nem tudok egy számot elkezdeni sem, nem hogy végighallgatni.

#hiba #Yahoo #magától a kereső jön be
2014. jan. 14. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Futtass le online scannert, ez a Yahoo vírusa.

[link]

2014. jan. 15. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. jan. 15. 11:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, segített. Nem szoktam rá figyelni, de a rendszerértesítések közt volt is egy ilyen felszólítás, hogy a Windows Defendernek át kell vizsgálnia a számítógépet. Most nincs vele gondom.
2014. jan. 16. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Megoldja a problémát,igen.De én ilyenkor egy operációs rendszer újratelepítést is szoktam javasolni,ha már régen volt átvizsgálva a gép,mert kitudja,lehet azt már Defender se javítja ki.Bár én biztos,hogy nem a Defendert használnám a gép biztonsága érdekében.
2015. júl. 1. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!