Miért szaggatnak? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Mostanában, felraktam két játékot, pontosan a Modernwarfar2, és Sof 3 payback. Nem kell hogy szaggasssanak mindhez megvan a rendszerkövetelmény: AMD athlon 64 x2 dual core proci 4800+ 2,50 Ghz, Ram: 2Gb Windows 7. Gefrce 9600 gt 512 mb. Gyanakszaom a windows 7-re de a haveromnak ugyanezvan és rendesen megy, noha a Sof neki is szaggatott és lekért egy drivert a Kártyához ami jó a vindows 7 hez is, de nekem igy sem jó. segitsetek! Ha valami mást raknák fel, menne, mer a sof máson megyen. Pl windows XP sp3?2009. dec. 1. 15:48
11/11 anonim válasza:
12-04 20:34 es vagyok aki nem szereti a win7 et :D. Igy nem tudom neked elmondani pontosan h mi a baj de, elviheted egy megbizható számitógépesboltba ahol van szerviz is ott tudnak segiteni a környékünkön ingyen segitettek pár problémámon szal ha szerencséd van akkor te is kapsz segitséget de ha nem akarsz menni a gépesboltba akkor ellnőrizd hogy a megfelelő drivereket feltelepitetted-e amit az alaplap telepitőhöz kaptál. Nagyából ennyit ha további segitség kellene irj erre a cimre menyhart94acdc@freemail.hu mert ezt naponta nézegetem de a gyakorikérdéseket nem addigis soksikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!