Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért szaggatnak? Tovább lent.

Miért szaggatnak? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Mostanában, felraktam két játékot, pontosan a Modernwarfar2, és Sof 3 payback. Nem kell hogy szaggasssanak mindhez megvan a rendszerkövetelmény: AMD athlon 64 x2 dual core proci 4800+ 2,50 Ghz, Ram: 2Gb Windows 7. Gefrce 9600 gt 512 mb. Gyanakszaom a windows 7-re de a haveromnak ugyanezvan és rendesen megy, noha a Sof neki is szaggatott és lekért egy drivert a Kártyához ami jó a vindows 7 hez is, de nekem igy sem jó. segitsetek! Ha valami mást raknák fel, menne, mer a sof máson megyen. Pl windows XP sp3?
2009. dec. 1. 15:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy a win7 a hibás.

Nem megy valami olyan program, ami fogyasztja a netedet? (msn, torrent, stb.)

Vagy nem lassú a neted?

Esetleg nézd majd meg ha játszol (multiplayerrel), hogy mennyi a ping-ed. Ha magas, akkor a nettel lesz valami baj

2009. dec. 3. 19:50
 2/11 A kérdező kommentje:
De van egy haverom és neki is ugyanugy megy. neki jó biztos a net ha nekem nem is, de nekm is 512 es. De már vettem + 2 gb 800 mhy ramot igy már 4 gb van már megy. "elég jól"
2009. dec. 4. 18:06
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja és nem tom hogy félreértetted-e, de nem multiban beszéltem, csak a sof ról beszéltem multiban, a Mw2 mindenhogy szaggatott

.

2009. dec. 4. 18:07
 4/11 anonim válasza:

Figyelj szerintem a windows 7 nem tul jó op. rendszer az XP sp 3 mat ajánlom a 7 csak felvan fuxszozva és ezis lassit jócskán a gépen hidd el frissitsd a drivereket és rakd fel az sp3 mat és ha igyis szaggatna akkor vegyél Ram ot még a videokari az jó ezekhez de a proci is gyanus jah és hogy akarsz ezekkel jáccani full graf. on vagy hogy mert nemhiszem hogy a modernw... fog ezzel a konfiggal full grafon menni (nekem 2gb ram amd x2 5200 proci nvidia 9500gt és nekem ment de néha bezütyögött) ezt tudom ajánlani de a legfontosabb a driverek frissitése és az sp3 lenne

A drivert azért irom mert néha olyat is csinálhat hogy felgyorsitja a játékmenetet és nagyon idegesitő egy Carbon ba mondjuk:)

2009. dec. 4. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Vagy akkor ha nagyon tetszik a win7 (mert nekem nagyon :)), akkor csinálsz két partíciót (elég jó géped van, gondolom a vinyód sem csak 10 Gb-os), az egyikre raksz XP-t, és a játékokat oda telepíted, másikra win7-et, nekem is így van (pedig csak 150 Gb-s vinyóm van.
2009. dec. 4. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Na felraktam egy sp3-mat, minden fullon megy rajta, a MW2 is még egy pllanatra sem szaggat, csak egyetlen egy probléma van. Nem ismeri fel a 4 giga ramom, csaj 2.50 gb ot ismer fel. vagyis annyit ir a rendszer tulajdonságaiban. Most mit tegyek? Abban minden megy de egy csomó pénzért vett ramot meg nem ismer fel, ebban felismeri csak olyan tompa az egész.
2009. dec. 5. 15:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Segitsetek.
2009. dec. 5. 15:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Vagy nem lehetne sehogy megcsinálni a win 7,hogy ne lassuljon abban a játékban, mondom a haveromnak csak 8600- as nvidiája van 256-os, 3 gb ram, proci dual x2 4400+ és 2400 megyen, de neki viszi egy szaggatás nélkül, sőt még az én windowsom van rajta én raktam fel.
2009. dec. 5. 15:15
 9/11 anonim válasza:
Hali! Szerintem érdemes lenne utánanézned, hogy 32 vagy 64 bites változatot telepítettél fel az xp-ből! Nem tudom én sem pontosan, hogy melyik meddig kezeli le a memóriát de az biztos, hogy a 64 bites változat többet kezel le. érdemes ennek utána nézni aztán ha ez így sem megy akkor én sem tudok neked segíteni. :S Sok sikert! :D
2009. dec. 6. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem biztos, hogy meg lehet csinálni, hogy ne akadozzon, mert innen szerintem senki sem tudja megmondani hogy mitől van.

Driverek (főleg videókártya driver) fel vannak telepítve?

De ha nagyon akarsz win7-et, csináld azt amit már írtam, hogy xp is meg win7 is legyen a gépeden.

És ahogy előttem is írták, valószínű, hogy neked 32 bites xp van fent.

A 64 bites már biztos felismeri a ramot

2009. dec. 6. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!