Miért szaggatnak? Tovább lent.
Nem hiszem, hogy a win7 a hibás.
Nem megy valami olyan program, ami fogyasztja a netedet? (msn, torrent, stb.)
Vagy nem lassú a neted?
Esetleg nézd majd meg ha játszol (multiplayerrel), hogy mennyi a ping-ed. Ha magas, akkor a nettel lesz valami baj
Ja és nem tom hogy félreértetted-e, de nem multiban beszéltem, csak a sof ról beszéltem multiban, a Mw2 mindenhogy szaggatott
.
Figyelj szerintem a windows 7 nem tul jó op. rendszer az XP sp 3 mat ajánlom a 7 csak felvan fuxszozva és ezis lassit jócskán a gépen hidd el frissitsd a drivereket és rakd fel az sp3 mat és ha igyis szaggatna akkor vegyél Ram ot még a videokari az jó ezekhez de a proci is gyanus jah és hogy akarsz ezekkel jáccani full graf. on vagy hogy mert nemhiszem hogy a modernw... fog ezzel a konfiggal full grafon menni (nekem 2gb ram amd x2 5200 proci nvidia 9500gt és nekem ment de néha bezütyögött) ezt tudom ajánlani de a legfontosabb a driverek frissitése és az sp3 lenne
A drivert azért irom mert néha olyat is csinálhat hogy felgyorsitja a játékmenetet és nagyon idegesitő egy Carbon ba mondjuk:)
Kérdező, nem biztos, hogy meg lehet csinálni, hogy ne akadozzon, mert innen szerintem senki sem tudja megmondani hogy mitől van.
Driverek (főleg videókártya driver) fel vannak telepítve?
De ha nagyon akarsz win7-et, csináld azt amit már írtam, hogy xp is meg win7 is legyen a gépeden.
És ahogy előttem is írták, valószínű, hogy neked 32 bites xp van fent.
A 64 bites már biztos felismeri a ramot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!