Most hogy kijött az új konzolgeneráció szeretnék venni egy PlayStation3-at, de mivel eddig konzolt még távolról is csak ritkán láttam ezért szeretnék tisztázni pár dolgot mielőtt vennék egyet?
Előszöris ahogy nézegettem a konzolokat láttam hogy van 12 és 500GB-os változat is a konzolból, na ennek mi értelme van ha úgysem kell telepíteni a játékokat?
Másrész a kalózkodás hogy megy errefelé? Először is ez a kicsippeltetés hogy megy? (egyébként ha nem tudok játszani a játékok multijával az számomra nem olyan hatalmas probléma)
Mennyibe kerül és utánna ha berakok egy eredeti játékot akkor annak a multijával sem tudok majd játszani?
A csippeltetésbő van még visszaút vagy úgy fog maradni örökre?
Illetve ha letöltök egy játékot akkor az ki kell írni blueray-ra vagy hogy kell a konzol számára játszhatóvá tenni?
Ja és a lényeg: a PS3 meddig lesz még támogatva és ez mit jelent?
"A nagyobb játékok használtan is drágák 5-7e az új meg még drágább 10e körül..."
Pontosan!
Mivel azok a régi használt "siker" játékok azt a 4-5-7 ezret elég jól tartják, még az is előfordulhat, hogy megveszed 5 ezerért 2-3 hónap múlva, miután kijátszottad eladod 5 ezerért... ; De mi van akkor, ha egy játék 1000Ft-odba kerűl?
- A) Nem lopod a játékot!
- B) Gond nélkül multizhatsz...
- C) Garanciád megmarad...
- D) Ha ODE-ről beszélünk, +30db játék árát tolod bele...
- E) PS Plus...
Tényleg, majdnem el is felejtkeztem a PS Plus évenként ~65db játékáról 15.000 Ft-ért amik minőségben Metacritic 70+ felettiek, még nem is beszéltünk...
Nem olyan drága, ha legálisan szeretnél játszani. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!