Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a gond a játékokban? :/

Mi lehet a gond a játékokban? :/

Figyelt kérdés

Van 2 felhasználó a gépemen. Legyen az egyik A a másik B. :)

Az A az a rendszergazda,a B-t csak azért hoztam létre, mert a FIFA 13 csak így indult el.

Na szóval ugye az A felhasználón szoktam játszani és például a CS 1.6-ban nem látszódik a egérkurzor, de,ha mozgatom,akkor villognak az írások...

A FIFA 14-ben pár mód nem elérhető.

A Narutoban nem lehet menteni.

A League Of Legendsben sem látom a kurzort.

DE,HA ÁTLÉPEK A B FELHASZNÁLÓBA,AKKOR MINDEN JÓ! Ez mért van? Vírus lehet?? Valaki kérem segítsen! Remélem érthető voltam. :S

2014. jan. 12. 18:18
 1/3 anonim válasza:
Elöről légyszi. :) És pontosabban...
2014. jan. 12. 18:28
 2/3 anonim válasza:

Sztem hagyd a Fifa13-at ha jót akarsz:)

Töröld a B-t!!!!

Sztem vírusos...

2014. jan. 12. 18:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnálom, és is megkérdeztem már pár ismerősömet,de ők sem tudták mi lehet,sőt volt olyan,akit nem is hallott még ilyet. :/

Pont ez az,hogy az A-val van a gond,ami a fő. Most fejeztem be (23:20) egy vizsgálatot,ami 19:28-tól ment. 18 vírusos fájlt talált,amit azonnal kitöröltem. Meg fogom nézni,hogy jó-e, csak most már örülök,hogy aludhatok. xd Köszönöm a gyors válaszod.

2014. jan. 12. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!