Wifi Jelerősítővel mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szóval kaptam a szobámba egy wifi jelerősítőt I-TEC WLAN REPEARTER 300N nevűt de egyszerűen nem tudom behangolni :S
Beírtam a kódokat amiket kért meg adott is meg kódot és létrehozott egy új wifi aminek a neve a számítógépem felhasználó neve és mögtte az,hogy PC-network.
Rámegyek a csatlakozásra és kiírja,hogy nincs internet elérés.Valamikor írja,hogy van internet elérés de weblapot nem hoz be :S Segítsetek nekem légyszi.
2014. jan. 11. 17:43
1/1 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt csak t- home os akármit csináltunk a papírja alapján net nem volt csak wifi végül kijött egy t homo kompetens és beállította gyakorlatilag ezt nem igazán lehet elmagyarázni csak ha az illető ismeri ezt a modem routert beszélj olyan ismerősöddel akinek van netes ismerőse vagy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!