A ps4-en birok ps1, ps2, ps3-as játékokat játszani?

Figyelt kérdés
Elvégre azt irták hogy, az xbox one-al szemben az a szóban forgó konzol ütőkártyája hogy, kompatibilis az elődeivel.

2014. jan. 9. 12:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hát én úgy tudom nem az. Nem játssza le már a ps3-as játékokat sem.

Illetve van (illetve lesz) egy csavar. Ez pedig a Playstation Now szolgáltatás. Ez lényegében a gaikai rendszerén alapuló streaming szolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy a játék konkrétan nem a gépeden fut hanem egy távoli szerveren és a ps4 csak "megjeleníti" azt. Jelenleg még nem elérhető, tesztelés alatt áll. De úgy hallottam a már megvásárolt játékokat még akkor sem lehet átvinni, ha digitálisan vetted meg. Tehát meg lehet venni mindent újra...

2014. jan. 9. 12:50
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez hogy, egy távoli szerveren fog futni változtat valamit?
2014. jan. 9. 13:04
 3/17 anonim ***** válasza:
Persze. Ha a távoli szerveren fut a játék akkor a megjelenítő (monitorod/TV-d) és a játékot futtató gép (server) közt ott az internet. Ugyanúgy a server és a kontrollered közt. Így a nem megfelelően gyors net esetén késleltetésre lehet számítani. Bár azt mondják egy 10Mb-s net elegendő lesz a rendszer futtatásához ebben én nem vagyok annyira biztos. Majd meglátjuk. Mindenesetre net nélkül nem fog menni :)
2014. jan. 9. 13:08
 4/17 anonim ***** válasza:

*10Mb/sec-es

bocsi, elírtam :)

2014. jan. 9. 13:09
 5/17 anonim válasza:
Ha jól tudom, akkor némi pénzért a Playstation Pluson átlehet vinni a játékokat. De azt nem tudom pontosan, hogy hogy működik.
2014. jan. 9. 18:48
 6/17 anonim ***** válasza:

Rövid válasz: nem.

Hosszabb válasz: jelenleg sehogy sem, Playstation Now-on később majd talán igen. De nem sok hír van még a PS Now-ról, Sony csak most jelentette be, és nem tudunk túl sok mindent.

Az biztos, hogy jelenleg csak Amerikában lesz elérhető a szolgáltatás, és még csak béta, talán nyárra lesz végleges változat, de jó ideig az is csak Amerika exkluzív lesz valószínűleg.

De előbb-utóbb nálunk is elérhető lesz (valószínűleg), és a következő hetekben/hónapokban meg lehet tudni még több dolgot a szolgáltatásról.

2014. jan. 9. 18:55
 7/17 anonim válasza:
0%
tud mint a ps2 is ps1-eseket
2014. jan. 10. 14:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Egyiket se fogja vinni se ps1 se ps2 se ps3 olvasattok utána -_-

Viszont lesz majd Gaikai x év múlva talán elér ide is, és azzem online menni fog [vagy valami ilyesmi]

2014. jan. 10. 17:03
 9/17 anonim ***** válasza:

Tegnap délután vagy ma délelőtt jött a hír, hogy 5 Mbit/s kell neki minimum, szóval elég kevéssel beéri.

2014. jan. 10. 19:52
 10/17 anonim válasza:
egyébként a BF4-nél ha megvan a játék PS3-ra és a lemezt berakod PS4-be, akkor valami 3ezer forintért megvásárolhatod a BF4-et a PS4-re a PSStore-ból
2014. jan. 15. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!