W-10 Olympus digtofont Linux alatt vagy OSX alatt működésre lehet bírni? Windowsban csak XP alá van driver.
Linux es Mac alatt is egeszen biztos vagyok benne, hogy csak bedugod a diktafont USB porton keresztul es automatikusan felismeri mindket oprendszer.
Megnyitod a mappat ahol az mp3 fajlokat tarolja es kimasolod oket onnan.
látszik, hogy fingod sincs róla
sajnos nem így van, ezt még a Windows sem támogatja, mert legutoljára XP-hez volt driver, és megszüntette az Olympus a támogatását, és driver nélkül semmi nem látszik belőle
XP tobb mint 10 eve jott ki, semmi driver nincs beleepitve, igy logikus hogy le kell tolteni valahonnan oket.
A mai oprendszerek kulso mediakent kezelik az ilyen dolgokat, mint pl. diktafon, mp3 lejatszo es hasonlo dolgok.
Valaszodbol latszik, hogy ki sem probaltad mas oprendszeren, csak XP es itt josz kiosztani nekem az eszt, hogy nem ertek hozza. Nem ertem mi alapjan jottel erre a kovetkeztetesre. Probald ki es ird le hogy sikerult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!