Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Acer, vagy a Lenovo a jobb...

Az Acer, vagy a Lenovo a jobb laptop márka? Melyik a minőségibb, ill megbízhatóbb?

Figyelt kérdés
Acer, Lenovo, netebok, laptop

2014. jan. 7. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Lenovo, mindenképp.

Acer-em van, és semmi bajom vele, de Lenovo nevesebb az iparban.

2014. jan. 7. 18:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Lenovo egyértelműen.
2014. jan. 7. 18:02
 3/14 A kérdező kommentje:

Konkrétan két gép között vacilálunk, az egyik a

LENOVO IdeaPad G710 59-402654 a másik pedig, az ACER Aspire E1-731 NX.MGAEU.002 . Én a lenovót választanám, csak azt hallottam, hogy sokat kell belőlük garanciázni, és ez elbizonytalanított.:(

2014. jan. 7. 18:34
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Én egy Lenovot nem hasonlítanék össze egy acerrel.
2014. jan. 7. 23:38
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy viszonylag nagy cèg rendszergazdája vagyok, ami számìtògèp, az nálunk Lenovo (notebook, asztali ès táblagèp egyaránt). A minősègről csak annyit, hogy közelèbe sincs az IBM cuccok minősègèhez, a garancia ügyintèzèse pedig szègyen. Mondom ezt ùgy, hogy a cèg tènyleg több millát hagyott nàluk, fogalmam sincs, hogy mennek a dolgok egyèni ügyfelek esetèn hogy mennek. Asztali gèpek nagyjából jòk, notik közt sajnos sok gond volt eddig, èpp ezèrt cserèlődik augusztusban az egèsz gèppark. más brandre.
2014. jan. 8. 08:17
 6/14 A kérdező kommentje:

ma 08:17

Rendszergazda ismerősünk, pont ugyan ezt mondta, hogy ez nem a megszokott régi IBM minőség, sok notebook-ot kell szervizelni és nem zökkenőmentes az ügyintézés. Szerindted is vegyük meg inkább az Acer-t?

2014. jan. 8. 09:45
 7/14 anonim ***** válasza:
A 08:17-es vagyok. Èn csak vèlemènyt mondtam, nem lebeszèlni akartalak. Off: HP-nál vagy Dell-nèl nincs olyan, ami megfelelő lenne?
2014. jan. 8. 10:01
 8/14 anonim ***** válasza:

Figyelj most egy cégnél, ahol szükség van 50-100-200-500 laptopra meg PC-re, nyilván többet kifognak a gyári hibás példányokból. Tehát ennyi erővel csak azt jelenthetjük ki, hogy nagy a szórás.

Az, hogy te otthonra veszel magadnak egyet, teljesen más téma. Sokkal kisebb az esélye, hogy hibába botlassz. Ha meg megtörténik, garanciát érvényesíted és kész. Olyan nincs, hogy nem élhetsz a garancia lehetőségével. Előbb-utóbb úgy is kijavítják a hibát, feltéve, ha valóban nem a vásárló hibájából ment tönkre a laptop.

2014. jan. 8. 10:12
 9/14 A kérdező kommentje:
150 000-ig lényegesen gyengébb hardverrel vannak szerelvi, mint ezek a 120 ezres gépek.:(
2014. jan. 8. 10:35
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Lenovo. Az acert allandoan szervizelni kell. A pc szerelom is mondta h az acerbol acerbol sok jon szervizbe

Minoseg: LENOVO>asus/dell>hp>acer>fuji

2014. jan. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!