Hozzáértő véleményre lennék kíváncsi. Ilyen laptopot szeretnék venni: www.edigital.hu/Notebook/Lenovo_IdeaPad_G505_59-390258_noteb ook-p371548. html Filmezéshez, netezéshez,3D-s tervezéshez ( autocad) szeretném használni?
Így már jobb :)
Nos, személy szerint a munkahelyemen én is használok hébe-hóba AutoCAD-et. A 3D-s megjelenítésnek főleg az újabb verziókon eléggé szüksége van egy nagyobb gépre én úgy vélem. Ez a laptop tökéletes lenne rá, a teljesítményadatok megfelelőek. Én egyedül a laptop márkáját illetően nem vagyok kibékülve. A Lenovo-t nem tartom jó márkának, legfeljebb középkategóriába sorolnám.
Hát nem is tudom. Az Ausus-t, a Acer-t, Samsungot, még a HP-t is tudom ajánlani.
Szemezgessél interneten, hogy milyen árban futnak. Szerintem valamivel drágábbak lesznek mint a Lenovo-k de legalább tényleg bírják, zömével már volt is dolgom. Ha a költségeken szeretnél faragni akkor i3-as proci is elég lenne neked az i5 helyett. Persze sose baj ha van tartalék :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!