Hogyan állítsam be az internetet smart tv-n?
Figyelt kérdés
A tesóm kapott egy Samsung smart tv-t és be szeretném állítani az internetet, de ehhez külön samsung adapter kellene ami túl drága.De olvastam hogy TP-Link adapterrel is megoldható(nekem is van), csak nem tudom hogyan.2014. jan. 7. 11:19
1/4 anonim válasza:
Ha van tp-link kábeled, akkor az egyiket a routerbe, a másikat a smart tv-be kell dugni. 700-1400 Ft közötti áron lehet átlagonsan venni egyet a számtech boltokban, attól függ, hogy milyen hosszú kell. A tv autómatikusan felismeri a netkapcsolatot, és beállítja magát. külső egeret, vagy billentyűzetet érdemes használni, mert a távirányítójával eléggé nehézkes a kezelés.
2/4 A kérdező kommentje:
bocsi azt nem írtam hogy vezeték nélkülien akarom mert nagyon messze vannak egymástól
2014. jan. 7. 16:18
3/4 anonim válasza:
Akkor érdemes a gyártó oldalán körbenézni, hogy milyen usb-s wifit képes kezelni alapból.
Egyébként az én nagy-gépem 15 méter távolságra van a routeremtől, és egy lan-kábellel van összekötve. A gép tökéletesen működik. A másik gépem (laptop), telóim, tabletem wifire csatlakoznak. egyik sem problémázik a nettel :-)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2014. jan. 8. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!