Hogyan állítsam be az internetet?
A jelszavas hálózatnál jó jelszót adsz meg? Mert lehet, hogy nem. Próbáld meg levenni a jelszót arra a kis időre míg a telefonnal csatlakozol. A témákat meg tuti nem fogod azok után se használni, mert azok valamilyen launcher alkalmazáshoz kötődnek.
Szerezz be egy fájlkezelőt. Ha már a Think Free-vel tudsz keresgélni akkor a fájlkezelőt is fel tudod vele telepíteni. Ezzel mégiscsak kényelmesebb böngészni a fájlrendszerben. Aztán meg derítsed ki, hogy melyik launcherhez való a téma és azt is beszerezni, majd feltelepíteni. Így meg lehet oldani net nélkül is a dolgot.
Mindenesetre az első megközelítést jó lenne megpróbálni, mert nettel könnyebb használni az androidot.
a wifi résznél elakadok nem csatlakozik,ezt írja ki,hogy csatlakozás... szétkapcsolt,folyamatosan ugyan ezt írja ki.
amit írt az előző válaszoló egyébként találtam én a letöltéseknél egy ilyet Glossy Minimalism,nem tudom hogy van e köze a témákhoz,én próbáltam betölteni,de nincs hálózati kapcsolat azt írja ki.
Erre a Glossy Minimalism-ra annyit találtam, hogy ez a téma és a dxTop nevű laucnherhez való a téma.
Próbálj meg egy teljes visszaállítást csinálni a telefonon, aztán próbáld újra wifit.
Elég logikus. A téma ehhez a programhoz van ha az nincs akkor nem tudod a témát használni.
Innen már rájössz vagy majd mondjam meg?
hát ő:D
ha jól értem akkor tudom használni a témákat,ha rajta van a telón a dxtop és a glossy minimalism,mert engem ez a része érdekelne nagyon,az internet mint írtam korábban annyira nem is,azt valamelyik ismerősöm is betudja majd állítani szerintem,de ezt a téma dolgot mindenképp megakartam csinálni.
sajnos nem jó,nem tudom kiválasztani a témákat.
telepítettem a 2 dolgot,az még simán is ment,de amikor elindítanám őket internet hozzá férést kér,a dx top-nál pedig azt írja az alkalmazás váratlanul megállt,próbálja újra,nem értek hozzá annyira,de gondolom az internetet mindenképp be kéne állítani ahhoz hogy működjenek ezek a funkciók.
igen amikor a Glossy Minimalism-t elindítom akkor jön egy angol szöveg rámegyek az ok-ra(más lehetőség nincs) és odavisz a google market részhez bejelentkezek a fiókommal,a wifi részhez érek és ott problémába ütközök a csatlakkozást illetően,a dx top-nál pedig azt írja ki amit már leírtam.
nem olyan fontos majd csak megtudja csinálni valamelyik ismerősöm,pár napja vettem szóval nem késtem le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!