Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan állítsam be az internetet?

Hogyan állítsam be az internetet?

Figyelt kérdés
vettem pár napja egy LG optimus P350 telefont,mindenre kezdek rájönni,meg ráérezni,ahhoz képest hogy soha nem volt még ilyen telóm.de az internet résznél elakadtam,bármit szeretnék folyton hibát ír ki,hogy hálózati csatlakozás szükséges meg hasonlók,elolvastam a leírást amit adtak hozzá,mindent úgy csináltam ahogy kell csináltam egy google fiókot,mert eddig nem volt,utána jön a wifi rész,megjelennek felhasználónevek,pl xyjózska vagy ilyenek,és ott nem tudom hogyan csatlakozzak mert jelszót kér beírom majd percekig ezt írja ki,csatlakozás megszakadt a kapcsolat meg hasonlók,igazából engem nem is érdekel az internet annyira(facebook,youtube ilyesmi)mert azt a gépemen is tudom nézni,de mivel letöltöttem a gépre pár témát,azokat szeretném használni,meg is találtam őket a Thinkfree Office mappáinál,de nem tudom őket használni,mert ott kéri a google market adatokat,belépek az adataimmal,és visszakerülök ugyan oda a wifihez,tehát előrébb nem jutottam.
2011. máj. 11. 11:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A Glossy akkor a dxtop miatt reklamál, hogy nincs fent és azért megy a Marketra, hogy töltsd le.
2011. máj. 11. 16:39
 12/15 A kérdező kommentje:

most valami mást ír ki a dx top,amikor elindítottam!áá de kár hogy így írogatunk :D nem tudsz mondani valami elérhetőséget esetleg?vagy írj privátot ide,ha ráérsz úgy kényelmesebb lenne.ezeket írja ki egyébként.

Continue launching dx top

Send Diagnostic Log and Launch dx top

Launch default Home interface

amikor az elsőre megyek mindig ezt írja ki:az alkalmazás váratlanul megállt,próbálja újra.

2011. máj. 11. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább tedd fel az ADW-t. Azzal nem lesznek ilyen problémák és több beállítást is tud mint a dxtop. Nem beszélve arról, hogy gyorsabb.
2011. máj. 11. 17:02
 14/15 A kérdező kommentje:
felraktam ezt amit ajánlottál,de mi ez tulajdonképpen? mert azt látom hogy a menü meg az ikonok megváltoztak,ez is egy téma?amiket akartam kiválasztani egyébként még mindig nem sikerült,ugyan azokat írja ki a 3 témánál,ez van.
2011. máj. 11. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ez lényegében egy másik kezelőfelület, semmi extra. Csak ehhez van téma a gyárihoz meg nincs, több féle beállítást tesz lehetővé míg a gyárinál ez a nullával egyenlő. Állítható a használni kívánt képernyők száma, ez nem minden esetben van gyárilag. Ezekkel azért el lehet szórakozni. Van még a Laucnher pro. Na ennek a fizetős változatában még widgetek is vannak (naptár, facebook, twitter, e-mail, meg smsekhez).
2011. máj. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!