Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Újratelepítette a tabletem...

Újratelepítette a tabletem magát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Be volt kapcsolva, a képernyőt kikapcsoltam, de fél perccel később, amikor megint be akartam kapcsolni a képernyőt nem történt semmi. Leállítottam, majd amikor újraindítottam valami japán/kínai nyelvű szöveg jelent meg, egy opció volt amire lehetett menni, rámentem, és azóta ilyen nyelvű az egész. Ráadásul az összes alkalmazás, amit letöltöttem rá, törlődött.

lark freeme 70.6

2014. jan. 5. 15:57
 1/7 A kérdező kommentje:

Miután neteztem rajta a képernyőt kikapcsoltam, de fél perccel később, amikor be akartam kapcsolni a képernyőt nem történt semmi. Leállítottam, majd amikor újraindítottam valami japán/kínai nyelvű szöveg jelent meg, egy opció volt amire lehetett menni, rámentem, és azóta ilyen nyelvű az egész. Ráadásul az összes alkalmazás, amit letöltöttem rá, törlődött.

lark freeme 70.6

Lehet érthetőbb egy picit

2014. jan. 5. 16:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen tablet ez? Myaudio, Prestigio, Overmax és hasonlók kinai gagyik. Visszaállt a gyári kínai beállításokra. Dobhatod ki.
2014. jan. 5. 17:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Már nem is forgalmazzák.

[link]

2014. jan. 5. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Ki kell dobni? Nem lehet valahogy a nyelvet visszaállítani rajta?
2014. jan. 5. 18:18
 5/7 Matthew0220 válasza:
De ahol vetted ott ráfizetsz.És megcsinálják.
2014. jan. 5. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:
És arra van garancia, hogy nem történik meg mégegyszer? Mert nem szeretnék x ezer Ft-t kidobni, hogy 1 hónap után megint elromoljon (ezt karácsonyra kaptam).
2014. jan. 5. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Van benne nyilvánvalóan olyan automatikus beállítás, hogy keresse időnként a kapcsolatot a gyártó szerverével, frissités céljából.
2014. jan. 5. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!