Xbox 360 Slim gép flash-elés és JTAG RGH?
Figyelt kérdés
Gondolkozok hogy kikéne flesheln ia gépem.Már lejárt a garancia és van sok új játék ami jó lenne de ugyae drágák és jobb lenne ha ki tudnám írni szinte ingyen.Olvastam hogy van valami JTAG RGH ezt leírnátok pontosan hogy mi és a feleshelés mivel jár mit nem szabad meg olvastam hogy néha újra ki kell felsheltetni hogy vigye az a játékokat ez miért van és kb mennyi lenne megcsinálni?2014. jan. 4. 15:38
1/8 A kérdező kommentje:
ja és a netezés hogyan működik meg a multi ha ki van felsh-elve?
2014. jan. 4. 15:39
2/8 FIVESTAR válasza:
Szia. Én budapesten ismerek egy csávót akinek marha nagy cége van itt Bp.-n
az új gépeket 12.000-ért flasheli
A régebbiket ennek a feléért minden játékot 1.000-ert ad tokban, ha nem mukodik akkor visszaviszed es kicserelni, mindent elmond amit tudni akarsz. E-mailben irsz neki es elkuldi a jateklistat, van oldala is a neten. Ha érdekel irj privátba es ha akarsz kerdezni valamit valaszolok+ megadom a telefon szamat+e-mail. En is nalla csinaltam
3/8 anonim válasza:
A flash és az rgh az két külön dolog!
4/8 A kérdező kommentje:
igen erre rájöttem én is azért kérdeztem hogy mi a különbség...előnyök,melyiekt éri meg csinálni?
2014. jan. 4. 20:21
6/8 anonim válasza:
hát ha már csináltatod szerintem csak rgh.. nem kell kiirni lemezt nem kell vigyázni rá. rgh akár egy külsö vagy belsö vinyorol vuttatja a játékokat. a flesnél kell ujra flesselni és az egy maceram ja meg arra mindig költeni kell az rgh csak egyszer megcsináltatod és az összes játékot visz szerintem rgh mindenképpen nem sokkal drággáb és nem költesz rá..
7/8 adamka9914 válasza:
Ên is ki akkarom flasheltettni az ên xboxomat de utána jàrtam és a meghajtó cserénêl maradtam mert nem is olyan drága és nem sok mindent csinálnak vele mint pl az rgh ban ott szétforrasztják az egész gêpedet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!