Hogyan tudom az App Store- t hasznalni, ha nem csak a helyi tartalmat akarom elerni, hanem mas orszagbelit?
IPaden hasznalnam, es zavar, hogy a store sok magyar dolgot hoz fel, illetve a velemenyek is szinte magyarok .
Hozza se lehet ferni kuldoldihez?
Regisztrálnod kell új Apple id-t az adott ország appstorejában ahonnan le akarsz tölteni appokat.
Más megoldás nincs.
Ez azt jelenti, h uj apple keszuleket kell vennem?
Es ha elkoltozok, akkor is csak magyar marad?
Nem.
Tegyük fel magyarországon élsz és a magyat appstoret használod, de szeretnéd használni az USA appstoret is.
Ehhez ki kell lépnek a magyar apple ID-vel a készüléken és regisztrálni egyet az USA appstoreba és azzal belépni. Ennyi.
A probléma csak a fizetős appokkal van, mert azokat csak kártyával tudod megvenni. (esetleg voucher)
Koszi. Igazan ertekelem a valaszod.
Lehet, h hilye kerdes, de hol lepjek ki/be az appstoreba?
Meg egy kerdes. Ha van egy alkalmazas, ami fut az ipaden, hogyan tudok kilepni belole, h ne fusson? (Mint pl. Alt f4 winen) szoval nem akarom, h a hatterben meg menjen es pl. Uziket kuldjon..
Az appstoreban a featured résznél legalul katt az email címre amivel be vagy lépve és ott tudsz kijelentkezni.
Appot teljesen kilőni: megnyomod duplán a home gombot és felfele "kidobod" az appot amit be szeretnél zárni. iOS 7 alatt kis X- el tudd ugyan ott bezárni.
Retinas minim van.
Es Aztaaaaaa, ez nagyon hasznos volt! Vagy 20 futo programom volt! Lovesem nem volt, h lehet leloni oket! Nagyon koszonom!
Na meg egy;) hogyan tudok csak nagybetuvel irni. Egyetlen karakter erejeig marad ugy a Shift.
megnyomtam duplan. De aztan rajottem, hogy mind a KETTOT EGYSZERRE kell megnyomni!
Nagyon koszonom!
Ha lenne ra modom, sok zoldet nyomnek neked!
Köszi :)
Nem kell egyébként mind a kettőt nyomni. Elég az egyik gyorsan egymás után, mintha egérrel duplán kattintanál.
Amikor mind a kettőt nyomod akkor valószínűleg dupla nyomásnak érzékeli, mert picivel hamarabb lenyomod az egyiket majd a másikat, még akkor is ha úgy tünik egyszerre nyomtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!