Kukac 07 kérdése:
Autóhifi erősítő hangszóró kábelről?
Figyelt kérdés
Üdv! Valaki aki ért hozzá, lehet autóhifi erősítőt hangszóró kábelről hajtani, vagy csak RCA-t fogadnak?2014. jan. 2. 10:30
1/5 dirtboy válasza:
csak rca,ha nem nagyon izgat a minőség akkor egy 1700ft os rca jó lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél, köszi...ment a pozitív, egyébként nem egy top a cucc tehát nem hiszem hogy valamit rontani fog rajta.
2014. jan. 2. 12:42
3/5 anonim válasza:
egy jó kábel csak javít. Még a nem túl minőségi cuccokon is
4/5 anonim válasza:
Nem igaz, nem javít rajta semmit, ha pontosak akarunk lenni, minél jobb a kábel, annál kevesebbet ront. :)
5/5 anonim válasza:
Olyan minőségű rca kábelt vegyél amilyen az összes többi elemed!Én az Audison best sorozatút használtam elég jók már szerintem és későbbiekben is helyt áll ha nagyobb rendszert csinálsz!Jó a zajszigetelésük és a hangjuk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!