Tudom használni az Xbox 360 kontrollert PC-vel?
"A kérdező kommentje:
Mindenesetre elég szerencsétlen húzás ez a Microsoft-tól, hogy a Windows nem ismeri fel a saját terméküket és még csak lehetőség sincs arra, hogy működjön."
Ez nem szerencsétlen húzás, hanem üzlet....
Ha kompatibilis lenne akkor szerinted ki vásárolná meg például a Logitech által gyártott PC-s 360-as kontrolert?
"Windows XP és Xbox 360 rendszereken működik"
És az mióta Logitech gyártmány? Ki van oda írva? Nem. Én a Logitech által gyártott 360-as kontrollerről beszéltem, nem erről.
Idáig mindenki marhaságokat beszélt. Akinek nincs az miért írogat baromságokat???
Na szóval van:
1 vezeték nélküli x360 kontrollered
1 vezetéked (USB) a play&charge kit-ből
1 Windows PC-d
Sajnos ez így kevés, mivel adatot nem közöl a kábelen ez a konroller. Mindig vezeték nélkül megy (menne) az információ. Az a Baj hogy nincs PC-dhez egy vevő egység ami érzékeli a vezetéknélküli kontroller jeleit.
Egy ilyet kell még beszerezned a PC-hez.
Ezután viszont csatlakoztathatod a vezetéknélküli Gitárt, kormányt, mikrofont, meg amit csak kiadtak Xbox-hoz.
VAGY
Veszel egy vezetékes kontrollert, és azt simán rádughatod a PC-re, ha van netkapcsolat akkor azonnal felismeri (leszedi a hozzátartozó drivert) és máris használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!