Konzol vásárlás előtt vagyok PS3 vagy Xbox360?
Az előző válaszoló hülye , ne halgass rá!
Nekem xbox 360-am van. A haveromnak ugyanolyan tv-je van mint nekem és neki ps3 , ott kipróbáltam a fifa14-et és ...
HOPPÁ , xboxon jobb a grafikája? oké!
Aztán az xboxot lehet RGH-zni ami azt jelenti , hogy fizetned kell 15ezret és onnantól kezdve ingyen vannak a játékok és tudsz system linkel játszani ha a 3.0 fsd teszed rá!Ps3an ilyet tudsz ? NEM! HOPPÁ
A menüje is az xboxnak a jobb és az alakja is jobban néz ki sőt , az irányitója (amivel irányitod a játékot) az is jobbra van megcsinálva.
Xboxra van kinect , tudom hogy ps3ra is van valami , de kinectre azt mondják jobb , ( azt még nem próbáltam ) és több játék van rá!
A ps3 be szokott töbnször be szokott laggolni
Az xbox live igaz fizetős a ps-é nem , de sokkal jobb!
De , még nézd az exkluzivokat. Ps3ra több van , de xboxra az a kevés sokkal jobb , és érdemes velük játszani!
Na szerintem mindenkinek aki ezt olvasta rájött , hogy melyket vegye ill melyk a jobb?
Tudom , hogy a ps3 fanok lefognak pontozni , de ez igy van!
1 MONDATBA: XBOX-ot vegyél ! :)
Nekem is xboxom van, de amit az előző írt hatalmas túlzás és csupán szubjektív vélemény. A fele sem igaz, mivel nem jobb egyiken sem a grafika, az exkluzívok sem jobbak, csak szerinte, PS Plus el kell ismerni, hogy jobb. Menü megint csak neki tetszik jobban. Kontroller megint csak neki tetszik jobban.
AZT VEDD AMI NEKED TETSZIK!!!
#5-ös egy picit túlzásba vitte a box istenítését, de igaza van.
Rendelkezem mindkét konzollal, én is az xboxot hozom ki jobbnak.
Tipikus Sony-s olcsóság duma az "ingyen" multizás. Ez igaz is, nem kell a multihoz elöfizetni de erösen ajánlott a PSN+ megléte, hogy teljes legyen az élmény. Plusz ami nálam kivágta a biztosítékot, hogy a PSN+-on kapott game-t csak addig tolhatod, amíg él az elöfizud.
Move: ugyanolyan pontatlan, mint a Kinect. Söt, Movehoz venni kell navi controllert, eyetool-t és töltöadaptert, ez így árban ugyan ott van, mint a kinect.
Kontroller: PS3-ét kellett egy ideig szoknom, pici japcsi kezeknek tervezve. Box kontrollerébe raksz elemet, vagy akksit és el van intézve, míg a PS3-nál idétlenkedünk az USB kábellel tölteni, vagy veszel hozzá adaptert.
Front End menü: mindkettöé jó, talán a PS3-é egy picit rendezettebnek tünik.
Hangzása számomra PS3-é jobb, mintha jobb lenne benne a hangchip.
Kép: még nem hasonlítottam össze ugyan azt a game-t a két rendszeren, de nem mondanám, hogy bármelyik szebb lenne a másiknál. Ugyan úgy 6-8Gb egy game, mivel lenne jobb a textúrák minösége?
Ami még a boxnál óriási elöny, hogy minden játékot fel tudsz telepíteni vinyóra, és pihen az optikai meghajtó, míg PS3-nál játéka válogatja, hogy települ, vagy sem, ez néha apró lagot okoz egy-egy rész betöltésénél. Ha veszek Live-on gamet, letöltöm, és játszok vele, míg PSN plus-on letöltöm, installálom, és játszok. Ugyan ez játékfrissítésnél is megvan.
Plusz a boxon a background download jól van megcsinálva.
Játékok: mindkét platform exkluzívjai jók, játszhatóak.
Fagyások: PS3 jelentösen többször fagy le, mint a box.
Xbox 360 Slim és PS3 Super Slim van birtokomban. Box 2 éve, PS3 egy hónapja.
Xbox slimem van, a tesómnak PS Slim.
Én a PS-t favorizálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!