Mit tudnék tenni, hogy elinduljon a GTA 4, ha mindig lefagy a nyomorult Games For Windows Live miatt? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Végre megvettem, és erre nem indul el. Felhozza, hogy "Szeretnéd frissíteni a Games For Windows Live-t? (Ajánlott)" de nem bírok se igenre, se nemre menni, mert lefagy, és a CTRL+ALT+DELETE sem működik mindig. Rohadtul feldühít, végre megveszem, erre nem indul el. Mit csináljak? A DiRT 2 és DiRT 3-nál (bár inkább a 2-nél, a 3-nál is szerencsétlenkedni kellett a Games For Windows Live-val) elindul a játék, és megy. Itt meg semmi. Ilyen Complete Editiont vettem meg, tehát benne van a motoros, meg a bulizós csávó is, de azt még nem tudtam aktiválni, mert lefagy. A Games For Windows Live weboldalán meg nem tudom aktiválni, mert megint kitaláltak valami butaságot, hogy senkinek se legyen jó. Kell egy gondviselő oda, akinek van egy akkontja, és azzal elismeri, hogy mittudomén. Minek? Jólvan... Belépek az eredetivel, ott azt írja, hogy kell egy gondviselő, csinálok egy kamu fiókot, majd az eredetinél a belépésnél mikor kéri, megadom azt, és azt hittem, hogy de jó, végre kész. A nagy lóf**zt! Annak is kidobja ugyanezt, ott meg megadtam az eredetit, és ott is kidobja megint, és így tovább. Ergo, nem lehet megcsinálni! Így hogy a f**zomba GTA-zak? Social Club-on meg azt írja, nincs egy játékom se, pedig már megadtam a kódomat a sima 'részéhez'. Ezért vettem meg? Eddig játszottam, most megvettem és semmi? Bocsánat, ha túl obszcén vagyok, de nagyon feldühít. Nem azért fizettem 9k-t, hogy ne játsszak vele.2013. dec. 27. 16:01
1/1 A kérdező kommentje:
Csak azért is megnéztem, a DiRT 2 elindul, és tudok menni online részre is, és ott el kellett fogadnom az új felhasználói dolgokat, és nem kért semmilyen gondviselői szarságot. De ettől függetlenül az oldalon ugyanúgy ba**akodik.
2013. dec. 27. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!