Ps2-t kaptam tegnap és a nővéremnél tökéletesen működött. Én egyszer tudtam játszani egy játékkal. Mi lehet a baja, és hogyan, és hol tudnám megcsinálni/megcsináltatni?
Figyelt kérdés
hozzáteszem hogy csippelt a konzol) , utána mivel nem akart elindulni a másolt illetve eredeti játék sem megfogadtam a tanácsokat és resetet nyomtam. Következőnek bejött egy pirosas képernyő hogy valami format cd-t kér, de nálam ilyen nincs mert használtan vettem a ps2-t. És ezek után még csak érzékelni sem akarja sem a játékokat sem a dvd-ket2008. júl. 15. 08:21
1/4 anonim válasza:
Vidd vissza ahhoz, aki eladta, és kérd vissza a pénzed, mivel nem műxik. Ha nem akarja visszavenni, akkor lehet jogi lépésekkel vagy feljelentéssel fenyegetőzni, az általában bejön:)
2/4 A kérdező kommentje:
jajj... semmi más lehetőség nincs? szakemberhez elvinni és megjavíttatni?
2008. júl. 15. 14:55
3/4 anonim válasza:
1. Amikor a "format cd"-t kéri, akkor semmi mást nem akar, mint eredeti PS/PS2 játékot.
2. A legtöbb csip általában nem megy folyamatosan (mint a PSX-ben), hanem be kell kapcsolni. Ez gyakran úgy néz ki, hogy kikapcsolt állapotban beleteszed a másolt lemezt, és úgy kacsolod be a gépet, hogy nyomva tartod a joyon az R1 gombot. (Persze ez változhat, de én több ilyen csipet is is láttam, ami így indult be). Ha nem megy, azért próbálkozhatsz más gombot lenyomni induláskor.
4/4 anonim válasza:
Az én PS2-esem csak úgy indította el a másolt játékot, hogy miután beletettem a lemezt kikapcsoltam, majd úgy kapcsoltam be hogy villámgyorsan egymás után 5-ször megnyomtam a bekapcsoló gombot. Nálam ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!