Gta San Andreas android magyarítás lehetséges?
Figyelt kérdés
És ha igen akkor hogyan?2013. dec. 27. 18:17
2/10 A kérdező kommentje:
de a vchez meg a 3-hoz jó a pcs magyarítás
2013. dec. 29. 13:49
3/10 anonim válasza:
Én dolgozom egy magyarításon, ha sikerül elküldöm az apk-t.
4/10 A kérdező kommentje:
ÚÚÚ azt megköszönném :)
2014. febr. 4. 20:08
5/10 anonim válasza:
Ki kell csomagoljam az obb t, vagyis nem apk t, hanem lehet, ha sikerül egy egész játékot kell küldjek valahogy. A pc-s magyarítást kell betenni a játék obb-jébe, majd vissza kell tömöríteni obb fájlba.Még sok időm nem volt foglalkozni vele, de dolgozom.
6/10 A kérdező kommentje:
Énis már megpróbáltam lemagyarítani, de én az obb-be semmi nyelvi fájlt nem találtam, csak az apkban, valami mp3 fájlban volt elrejtve(assets.zip.mp3) abba beletettem a magyarítást, lesigneltem az apk-t, de ugyanaz történt mint az iosos készülékemnél. Kidobott a social clubnál. Szerintem a pc-s magyarítás nem jó hozzá :/
2014. febr. 16. 08:50
8/10 anonim válasza:
Ugyan igy jartam, mint az elobbi probalkozo,csak en a text mappaval probalkoztam. Elnezest az ekezethiany miatt.
9/10 Motyesz válasza:
Remélem jön magyarítás hozzá de amúgy valaki tud autókat be rakni a játékba??? Mert én sajna meg próbáltam de nem jött össze valaki segitség??? :/
10/10 Mateszka11 válasza:
Beírod youtubra hogy "feri a Droidfan"
Ott van egy olyan videó hogy gta sanandreas androidra magArul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!