Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Karácsonyra Amerikából vásárol...

Karácsonyra Amerikából vásároltunk egy play station 3-at. Milyen átalakító szükséges hozzá hogy Magyarországon is tudjam használni?

Figyelt kérdés

2013. dec. 26. 09:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Média Markt? Ott olyan hülyék vannak mint a segg.

Jobban jársz, ha egy konzol boltban érdeklődsz.(van egy pár).

2013. dec. 28. 00:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja ok gondoltam hogy az az alap lesz hogy ott kell megkérdezni. Ma megkérdezek 2 kedvenc konzoltot és meglátjuk mit mondanak de amúgy meg ma mennem kell mediamarkt ba s gondoltam megkérdezem ott is. Köszi szépen én is! Majd jövök a válasszal.
2013. dec. 28. 06:06
 13/13 A kérdező kommentje:

több konzol boltot is megkérdeztem és sokan nem tudnak rá választ de volt olyan is aki tudott rá és ott azt mondták hogy kell hozzá feszültség átalakító mert ha csak sima dugó átalakítót veszek akkor kiég a gép és az nem tezs jót neki.

Feszültés átalakító ami jó hozzá kb.4000Ft

2013. dec. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!