(én...) kérdése:
Nem tudom kezelni az mp4-et mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy mp4-et ráraktam kb 20 számot és lejátssza az egyiket 10 másodpercig és kezdi a másikat nem tudok egy számot se normálisan végig hallgatni :/ Mit tegyek? és légyszi ne gyertek a használati utasítással... -.-2013. dec. 25. 18:58
1/1 anonim válasza:
Nézd meg az pm4-ed kezelésiét milyen formátumot és felbontást támogat, utána itt nézz szét [link]
Bal oldalon ott a konvertálók, ingyenes program és át kell konvertálnod a videókat.
Jobb oldalon a direckt download linkre klikk. A programon belül állítsd be a felbontást.
Codec pack legyen a gépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!