Miért nem játssza le a hifim az írott cd-t?
Figyelt kérdés
Sony Cd-re írtam ki zenéket, már 6-szor megpróbáltam, másik íróprogrammal, utána másik formátumba. Rá van írva hogy mp3-at nem tud lejátszani, úgyhogy wma-ba, mp2-be is próbáltam, de sehogy nem játssza le. Mit tudnék még csinálni? A cd-vel nincs baj, mert CD-R-t a papír szerinte le tud játszani, és a wma formátummal sem kéne hogy baja legyen a papírjai szerint.2013. dec. 24. 18:36
1/9 anonim válasza:
Audio CD írása a megoldás, keress ilyen menüpontot. Egy lemezre 80 perc fér. Válaszd a legkisebb írási sebességet.
2/9 anonim válasza:
Milyen cd lejátszó ez? Audio cd-t kéne írnod, nem wma és társait. A neroval elég könnyű.
3/9 A kérdező kommentje:
Elég béna egy lejátszó, anyám vette.. Az az igazság, hogy nem igazán értek hozzá, hogy kell audió cd-t írni?
2013. dec. 24. 18:42
4/9 anonim válasza:
Kiválasztod ezt a funkciót, betallózod az mp3 zenéket és az írásra kattintasz, nincs sok dolgod vele.
5/9 A kérdező kommentje:
Most így csináltam, és így is kiírja, hogy error.. már nem tudom mit csináljak vele, 7 cd-t csesztem el rá eddig.
2013. dec. 24. 18:56
6/9 anonim válasza:
Ha garis vidd vissza.
Esetleg ellenőrizd le hogy a megírt lemezeidet a gépen le tudod-e játszani?
7/9 A kérdező kommentje:
A gépen fut mind, az összes jól működik, a dvd-be is beraktam őket, és le tudja játszani. Van rá elvileg garancia, de azzal nem fogják visszavenni, hogy gagyi, és anyám nem ért hozzá, ezért vette meg. Karácsonyra kaptam, de semmit nem tud.. Mondtam anyámnak, hogy na ilyet ne, erre csak ilyet vett karácsonyra. Mondta, hogy majd vesz másikat, de neten rendelte, nincs hova visszavinni. Nem lehet máshogy írni cd-t, vagy valami? Van 1 műsoros cd-m, csak azt tudja lejátszani.
2013. dec. 24. 19:16
8/9 A kérdező kommentje:
Végül is kínomban megpróbáltam nővérem gépén is megcsinálni, azon megírva teljesen jól működik, úgyhogy valami a gépemmel nem stimmel. Köszi a segítséget ! :)
2013. dec. 25. 15:08
9/9 anonim válasza:
Ha nem játszik le mp3 at akkor mit akarsz bármelyik formátummal is. Csak audio cdt fog lejátszani.
A tűzfalat, vírusirtót meg ki tudja még miovel van a gépet szennyezve tiltsd le cd írás előtt.
Ezt letöltöd és egyszerűen audio cdt írsz vele. Beledobálod az mp3-at és start. A többit a progi elintézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!