2 xbox kérdés "nagyon fontos"?
1.Nagy baj e hogy reggel az xbox bekapcsolásakor 1 piros led e66 hibával , újraindítottam és rendesen működik.
2.Lehet e az xboxra valahogy játék mentést rakni pl: a TDU 2 100%-os mentését szeretném betenni.
Ha ezt az üzenetet és hibakódot kapja, akkor az azt jelenti, hogy az Xbox 360 konzolt átalakították vagy illetéktelenül módosították. Ez azt jelenti, hogy a konzol nem tud csatlakozni az Xbox Live szolgáltatáshoz, nem tudja letölteni a rendszerfrissítéseket, illetve nem tudja futtatni a rendszerfrissítést igénylő, új játékokat.
Megoldások
A meglévő játéklemezeket továbbra is lejátszhatja a konzolon offline módban. Ehhez le kell tiltania az automatikus bejelentkezést. Ezt a következő módon teheti meg:
Indítsa újra a konzolt.
Ha a rendszer felszólítja a rendszerfrissítés telepítésére, válassza a Nem lehetőséget.
Nyomja meg a vezérlő Útmutató gombját.
Lépjen a Settings lehetőségre.
Válassza a Profile elemet.
Kattintson a Sign-in Preferences pontra.
A Profile Auto Sign-in beállítást állítsa „Off” értékre.
A vezérlőpulthoz való visszatéréshez nyomja meg az Útmutató gombot.
Ettől kezdve az Xbox 360 konzol le tudja játszani a meglévő játéklemezeket offline módban.
köszi a választ mondjuk nekem elég volt újraindítanom a gépet és azóta működik .
De a mentésről nem tudsz valamit?
Hallod srác te amúgy ismered a google keresöt?Mert én ezeket onnan kerestem 5 mp alatt vagy jobban esik ha valaki más használja helyetted a googlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!