Hogyan lehet xbox 360-on multiplayeren játszani? FONTOS!
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszoktat előre is!2013. aug. 30. 22:42
2/9 anonim válasza:
A "konzolok szervize" vagy a "livekódok.hu" oldalán nézd meg,jól is jársz vele,mert havonta 2 ingyen játékot tölthetsz ha van Gold tagságod pl most ha jól tudom az egyik a Halo 3.
3/9 anonim válasza:
Úgy hogy gold tagságra fizetsz elő.
Amúgy előző rosszul tudod, mert most a Dead Rising 2-van. (ma éjfélig)
4/9 anonim válasza:
Meg hogy "havonta 2 ingyen játékot tölthetsz" ez így nem teljesen igaz. Ha ő hónap 17.-én aktiválja a gold tagságot, akkor abban a hónapban már csak egy játékot tölthet le. Mert ez úgy néz ki hogy hónap 1.-től 15.-éig dobnak ki egyet valamint 16.-ától 31.-éig.
5/9 A kérdező kommentje:
Az xboxomon rajta van az LT. 3.0
Úgy is elő kell fizetni a gold tagságra?
2013. aug. 31. 14:14
6/9 anonim válasza:
Flashelt géppel felejtsd el hogy te valaha multizni fogsz, mert lebanolják.
7/9 anonim válasza:
Ezzel kellett volna kezdeni,hogy "barmolt" a géped felejtsd el a multit mert "bann"-t kapsz.
8/9 anonim válasza:
Tévedtek.
Flashelt géppel lehet liveozni, rgh-ssal nem.
a flasht nem bannolják csak a következő frissítés kiüti belőle. Ha mindig a legújabb FW van rajta akkor másolt játékkal is játszhatsz.
9/9 anonim válasza:
Előző vagyok, viszont a live tagságot akkor is meg kell venned és fel kell készülnöd rá hogy egyszercsak nem visz többet másolt játékot. (Ha otthon tudod flashelni akkor ez nem kifejezetten gond.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!