Xbox360-ra ftp-vel akarok kapcsolódni, milyen ip-t kell beirni a ftp kapcsolódáskor?

Figyelt kérdés
Xbox360-on akarok ftp-re rákapcsolódni (játékot akarok rá tenni onnan) a freesytle3as rgh-s xboxomra, de nem tudom az ip cimet, mert nekem ott az xboxon azt irja ki helyete, hogy idie. A felhasználó:xbox pw:xbox, már csak az ip kéne vki tudja, hogy milyen ip cimet kell beirni?
2013. dec. 21. 09:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2013. dec. 22. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Arra figyelj majd, hogy az isoból kicsomagolt játékokat ( xbox image browserrel ) Games mappába helyezd el.

Az GOD -os játékokat pedig a Contentbe kell tenni. Pl.:

( 415608D7 )

God -os játékok esetén nem mindig érzékeli az FSD az új játékot, ezért a beállításokba meg kell adni neki az elérési utat, majd tartalomkereséssel ki fogja tenni neki a borítót.

2013. dec. 22. 12:01
 13/15 A kérdező kommentje:
okés :) Köszönöm szépen , sokat segitettél
2013. dec. 22. 12:03
 14/15 A kérdező kommentje:
ja és likeoltam a commenteid : D
2013. dec. 22. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Kösz, jó játékot, és boldog Karácsonyt :)
2013. dec. 23. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!