Xbox360-ra ftp-vel akarok kapcsolódni, milyen ip-t kell beirni a ftp kapcsolódáskor?
Figyelt kérdés
Xbox360-on akarok ftp-re rákapcsolódni (játékot akarok rá tenni onnan) a freesytle3as rgh-s xboxomra, de nem tudom az ip cimet, mert nekem ott az xboxon azt irja ki helyete, hogy idie. A felhasználó:xbox pw:xbox, már csak az ip kéne vki tudja, hogy milyen ip cimet kell beirni?2013. dec. 21. 09:36
1/15 anonim válasza:
Nem kell semmit beírni. A routerodnak kellene automatikuson osztani neki ipét.
2/15 A kérdező kommentje:
Beirom az ip cimem (whatismyip) és akkor se müködik !
2013. dec. 21. 11:51
4/15 A kérdező kommentje:
mert? azért van ez az oldal , hogy kérdezzünk , ha nem tudsz a kérdésre választ adni fejezd abba
2013. dec. 21. 14:30
5/15 anonim válasza:
Az első hozzászólásomban leirtam már a helyes választ.
6/15 A kérdező kommentje:
de nekem nem irja ki
2013. dec. 21. 16:19
7/15 anonim válasza:
Hogy kapcsolódsz a routerodhoz?
8/15 A kérdező kommentje:
xbox-ról kell valamit? hogy kell rákapcsolódni a ruterra ?
2013. dec. 21. 21:52
9/15 anonim válasza:
Az xboxot kapcsold be, aztán ha összedugtad lan kábellel az boxot, akkor a router kioszt neki egy ip-t amit a képernyő bal alsó sarkában látsz. (FSD)
Majd totalcmd -be ctrl+n, itt ip-t beirod névtelen kapcsolódás elöl vedd ki a pipát.
Jelszó : xbox
Így láthatod a belső HDD tartalmát.
Üdv.
10/15 A kérdező kommentje:
küszi utolsó
2013. dec. 22. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!