Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudom csatlakoztatni a...

Hogyan tudom csatlakoztatni a tv-vel?

Figyelt kérdés

A pc-t, és a tv-t szeretném összekötni. A netes tartalmat szeretném nézni, pl. online filmek. Milyen kábellel köthetném össze, illetve hogyan kell a sz.gépen állítani a tv-re? Milyen beállítás kell? Így néz ki a tv hátulja: [link]

Kissé süsü vagyok hozzá, ezért ha tudtok linkeljétek be a kábel képét. Köszi a segítséget:)

2013. dec. 21. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Az attól is függ, hogy a számítógépeden milyen kimenetek vannak. Kezdem a legegyszerűbb eshetőséggel:

Ha a videokártyádon van HDMI kimenet, akkor ezt a kimenetet egy HDMI kábellel összekötöd a TV-d szintúgy HDMI portjával. Ez után a távkapcsolóval átváltod a Tv-d, hogy ne a televíziós adást mutassa, hanem azt a jelet ami a HDMI csatlakozón keresztül jön. Nálam a 'source' elnevezésű gombbal lehet váltani a portok között. Innentől kezdve, amit a számítógépen csinálsz, az már a TV-n fog látszani.

Ha esetleg régebbi géped van és még nincs HDMI kimeneted, akkor biztos, hogy van DVI vagy DSUB kimenet. Innentől kezdve pedig kell venned egy átalakítót, ami vagy DVI/HDMI, vagy DVI/SCART átalakító, hogy összetudd kötni a tévéddel. Ez után a DVI részét a számítógéped videokártya kimenetére, a HDMI vagy SCART részét pedig a TV-re kötöd, majd ugyanúgy átállítod a TV-det a megfelelő portra.

2013. dec. 21. 11:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs HDMI a gépen, ezért a másik megoldást kell alkalmazni. Köszi, hogy segítettél, ezzel próbálkozom.
2013. dec. 21. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!