Egy olcsóbb (20e alatt) tablet-hez mit lehet csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt billentyűzetre, egérre, monitorra pl. Ezeket lehet? És egyebet is?2013. dec. 16. 13:41
1/7 anonim válasza:
Ilyen kategóriában nem ez a kérdés,hanem hogy másnap is be e tudod kapcsolni.
3/7 anonim válasza:
úristen, 20 alatti tablet... még a 20 és 30 közöttiek is hulladékok. Miért nem lehet megérteni, hogy ezeket a kínai göncöket nem szabad megvenni?!
4/7 anonim válasza:
Leginkább töltőt. Esetleg egy fülest.
Ha monitort, billentyűzetet meg ilyesmit akarsz használni, akkor vegyél inkább egy asztali gépet. Egy tablet nem erre való, pláne az ilyen gagyi verziók.
5/7 A kérdező kommentje:
Elvettétek a kedvem, az tény.. :(
De biztos jogosan.. Köszönöm.
2013. dec. 16. 22:00
6/7 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk! Nekem is ilyen 20-30 ezer forintos kínai tabletem van! 1 éve használom semmi baja! :) amúgy pld egy billentyűzetes tablet tokot, keress rá googlen úgy olyan mint egy "mini androidos notebook
7/7 A kérdező kommentje:
Még nem vettem.. De azt hiszem, megteszi majd nekem egy ilyen kategória..
2013. dec. 25. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!