Az LG 42LM620S 3D SMART LED TV, re csatlakoztatott külső vinyóról nézett film mért ugrik ki újból a menübe?
Hát ezt én is gondoltam, de reménykedem hogy kapok egy értelmesebb választ, mert köztudott, hogy vannak olyanok is.
Amúgy meg tetszik amit írtál, de nem hasznos a számomra, inkább vicces, de lehet igaz is... ;)
Ezért aki tud ettől jobbat kérem írja meg.
Figyelj, én az ismerőseim köréből hallott visszajelzések alapján mondtam amit mondtam, nem cikizésből.
pl. az egyikük a 400ezres LG TV-jét 1 éven belül kétszer szervizelték ugyan azon problémával "elszált benne valami elektromos panel" a szerelő azt mondta gyorjan adja el amíg lehet.
A másik a film formátumok lejátszása, nem mindegyiket szereti + a feliratokkal sem minden klaffol, állítólag "codec" probléma ami "hardwear" függő, és még véletlenül sem orvosolható.
Több hasonló kérdés volt már az oldalon, félre ne érts az LG is jó cucc, csak a Samsung megbízhatóbb és 2-3 garanciát ad a TVi-re.
A helyedben egy LG típusú külső HDD-vel próbálnám meg talán jobban összedolgozik egyazon technológia.
Értem!
Ez volt az én tippem is. Még maguk az LG-szakemberek sem tudnak jó választ adni. Azt mondták ők is, hogy vegyek hozzá egy LG bluray lejátszót egy pendrive bemenettel és akkor talán azon keresztül le fogja játszani, vagy számítógépet csatlakoztatva fog menni a dolog.
Ja amúgy 4 év garancia van rá! És tökre meg vagyok vele elégedve minden felírat megy és minden ok kivéve ez. Tehát akkor Szerzek egy LG külső vinyót... ;)
Amúgy köszi a választ.
Ui: Samsung az jó lett volna, viszont ez a kábeles szemüveg az nem kóser.
Amúgy meg köszi a segítséget, nagyon hasznos volt. :)
V.MIKI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!