Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a probléma oka? zöld...

Mi lehet a probléma oka? zöld átkapcsol pirosra hol keressem a hibát részletek lejebb.

Figyelt kérdés

következő a problémám

van egy kenwood kac 1023 autos erősítőm neten vettem és mire ideért érdekes mód elromlott .

a jelenség oka a következő ha megkapja a tápot + - remote-t akkor bekapcsol de 5 másodpercen belül átvált pirosra és kattanik benne valami . gondolom ezt hivják rövidzárlat védelemnek tudomásom szerint . levettem a tetejét és láttam benne 1-2 forrasztás nyomot de nem biztos hogy javitás nyomai csak frissnek látszik . kérdésem a következő . mitől csinálja ezt és hogy lehet megszüntetni a hibát . Pápa közelében esetleg valakit keresek aki tényleg ért hozzá és megtudná nézni nekem persze nem ingyen megfizetem böségesen . sajnos csak kontárokat ismerek az erősitő 650 rms 4 ohmon és nem akarom elrontsák mert megakarom tartani.

[link]

2013. dec. 18. 21:17
 1/1 A kérdező kommentje:
Már nincs probléma a használati utasitást leforditva rájöttem hogy elöször zöld aztán pirosra vált a led akkor ált fel a rendszer ha letilt akkor pedig sárga lesz ilyennel sem találkoztam még
2014. jan. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!