Szeretnék venni egy retinás iPad mini, de jelenleg csak 16 GB-osra lenne pénzem. Nem tudom, hogy ez elég-e?
Figyelt kérdés
Szeretném egy 3-4 évig használni majd, és a programok méretei is évről-évre nagyobbak. Szerintetek elég lesz évekig a 16 GB?
Zenét általában telefonon hallgatok, filmből 2-3 van egyszerre a tabon, alkalmazásokkal biztos fel tudnám tölteni, meg olvasok. Játszani nagyon ritkán szoktam, szóval egyszerre játékból sincs több 2-3-nál.
2013. dec. 15. 22:26
11/12 anonim válasza:
Szerintem döntsd el,hogy mire használnád, az Apple nem olcsó,ezt tudja mindenki!
Ha kényelmesebb a nagyobb Ipad,akkor az Airt vegyed,de mindenképpen hosszabb távon a 64GB-os jobban megéri,mert majd egy csomó programod össze fog gyűlni 3-4 év alatt.
Ipad mini retina:64GB
Ipad Air:64GB.
Mindenképpen azt javaslom,hogy gyűjts még egy kicsit.
12/12 A kérdező kommentje:
32 GB-os Airt vettem :) szerintem elég lesz :)
2013. dec. 30. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!