Szeretnék venni egy retinás iPad mini, de jelenleg csak 16 GB-osra lenne pénzem. Nem tudom, hogy ez elég-e?
Szeretném egy 3-4 évig használni majd, és a programok méretei is évről-évre nagyobbak. Szerintetek elég lesz évekig a 16 GB?
Zenét általában telefonon hallgatok, filmből 2-3 van egyszerre a tabon, alkalmazásokkal biztos fel tudnám tölteni, meg olvasok. Játszani nagyon ritkán szoktam, szóval egyszerre játékból sincs több 2-3-nál.
nem pont arra gondoltam, van Windowsos tablet is ami bővíthető.
Milyen Androidos tableted volt eddig ?Ha valami olcsó volt, nem az Android hibája az állandó hibás működés
Azt javaslom, hogy gyorsan döntsd el, mert úgy néz ki, hogy idén már nem jön újabb iPad szállítmány.
ÉS ha lehet, akkor gyári garival vedd. Az drágább, de legalább gyártói garancia van rá és nem sima bolti. Mert utóbbit vagy javítják vagy nem a boltban, inkább utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!