Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék venni egy retinás...

Szeretnék venni egy retinás iPad mini, de jelenleg csak 16 GB-osra lenne pénzem. Nem tudom, hogy ez elég-e?

Figyelt kérdés

Szeretném egy 3-4 évig használni majd, és a programok méretei is évről-évre nagyobbak. Szerintetek elég lesz évekig a 16 GB?

Zenét általában telefonon hallgatok, filmből 2-3 van egyszerre a tabon, alkalmazásokkal biztos fel tudnám tölteni, meg olvasok. Játszani nagyon ritkán szoktam, szóval egyszerre játékból sincs több 2-3-nál.

2013. dec. 15. 22:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagy vegyek egy 32 GB-os iPad 4-et? Az 20e-rel olcsóbb, mint az iPad mini 32GB-os verziója.
2013. dec. 15. 22:29
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy nenne biztos , akkor olyan tabot vegyél ami bővíthető memóriakártyával
2013. dec. 15. 22:56
 3/12 anonim ***** válasza:
nenne - benne
2013. dec. 15. 22:57
 4/12 A kérdező kommentje:
No way. Nem veszek még egyszer androidos tabletet.
2013. dec. 15. 23:05
 5/12 anonim ***** válasza:

nem pont arra gondoltam, van Windowsos tablet is ami bővíthető.

Milyen Androidos tableted volt eddig ?Ha valami olcsó volt, nem az Android hibája az állandó hibás működés

2013. dec. 16. 10:32
 6/12 A kérdező kommentje:
A legutóbbi tényleg (nem is olyan olcsó) vacak volt, ezért szeretnék most olyat venni, amit tényleg szeretni fogok - még ha drágább is. Először androidos tabletet akartam megint de sajnos nem találtam jó 4:3-as képarányút, a 16:9-et meg utálom. Ráadásul iPadra baromi jó appok vannak, gyorsabb és szebb is. Minden tekintetben jobban tetszik. Lehet, hogy egyelőre kiűzöm a fejemből a tablet gondolatát, aztán ha lesz elég pénzem, akkor veszek 32 GB-os mini retinát :)
2013. dec. 16. 15:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, hogy gyorsan döntsd el, mert úgy néz ki, hogy idén már nem jön újabb iPad szállítmány.

ÉS ha lehet, akkor gyári garival vedd. Az drágább, de legalább gyártói garancia van rá és nem sima bolti. Mert utóbbit vagy javítják vagy nem a boltban, inkább utóbbi.

2013. dec. 16. 17:15
 8/12 A kérdező kommentje:
Ha veszek, úgyis az USA-ból rendelem olcsóbban, gyári garanciával. De ez valószínűleg csak 2014-re fog megvalósulni :(
2013. dec. 16. 20:23
 9/12 anonim ***** válasza:
És azt mégis, hogy gondoltad??? Az Apple nem szállít ide az USA-ból.
2013. dec. 16. 20:52
 10/12 A kérdező kommentje:
:) Egy ismerősöm foglalkozik iPad behozatallal. Még így is olcsóbb 15-20e-rel, mintha itthon venném.
2013. dec. 16. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!