Csődöt mondott?
Figyelt kérdés
A kb. 4 éves asztali gépem ( kb. 2x volt javítva ) használata közben kaptam 2-3 ablakot hogy a microsoft ezt meg ezt bezárja, mert kárt okozhat vagy valami ilyesmi... Jó hát mondom zárjad... Csakhogy mikor kiadta a 3.-at le okéztam és a gép lefagyott... Vártam vagy 10 percet semmi...
Újraindítottam és mozog az egér, de semmit se ad ki, csak az egeret és a hátteret. Semmi ikon, se start menü semmi... Nagy üresség.. Ezt is csak intéző segítségével tudtam megnyitni... Mi lehet a gond? Vírus?
remélem tudtok segíteni, nem akarok ezreseket fizetni javításra így karácsony előtt... :/
2013. dec. 14. 20:42
1/3 anonim válasza:
Próbálj egy rendszer visszaállítást, ha nem sikerül akkor csak az újratelepítés marad, amiért nem kell fizetni ha te csinálod meg saját magadnak
2/3 A kérdező kommentje:
És ezt a rendszer visszaállitást hogy kell? Ezt nem tudom nem vagyok ennyire jártas.:)
2013. dec. 15. 09:13
3/3 A kérdező kommentje:
Nem volt bekapcsolva igy nem lehet :/. Azért köszi.
2013. dec. 15. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!